March 23, 2011

video 

hahaha..
tiba-tiba rasa nak upload vid ni pulak
tapi quality vid ni tak bagus..
biasa lah..
dr henset murah..-_-

hehe..ini vid dekat taman tasik.
vid sopia pijak batu-batu tajam tu
gila ah dia.tak rasa sakit pun.
aku yang beria-ria ajak adik-adik aku pergi pijak batu tajam tu
last-last aku yang sakit kaki.-_-
hehe..sopia jugak cool.T.T

tapi dalam vid ni,aku tak de lah.yang ada sopia je.
bukan ape,aku malas nak interframe..
haha..tak minat ah glemer-glemer ni..
euuuuuW
hahaha!
gediix!


meh nak interframe gambo mak cik sopia lagi.
 
hehe..yang bajet chomel sebelah tu adik aku yang second last
fareez nama nya.

peace!

No comments:

Post a Comment